Μήνυση από Μ.Κόνσολα για καταγγελίες τού κατά δήλωσή του διωκώμενου Μ.Διακομανώλη

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σύμφωνα με τη dimokratiki.gr ( link ) ο βουλευτής της Ν.Δ και επίκουρος καθηγητής του Π. Αιγαίου κ. Μάνος Κόνσολας.

konsolas

Στις πραγματικά απίστευτες οι καταγγελίες που έχει κάνει ο (πρώην πλέον) καθηγητής μουσικής Εμμανουήλ Διακομανώλης στη σελίδα Ksipnistere ( link ) για τον επίκουρο καθηγητή και βουλευτή της Ν.Δ Μ. Κόνσολα αναφέρει ότι ” … εισήχθη παράνομα στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ. Παράνομη και η εξομοίωση του Π. Αιγαίου στην πορεία και παράνομη και η εκλογή του στη συνέχεια ως λέκτορα και επίκουρου από μαιμού επιτροπές.”

Ο κ. Διακομανώλης  στη σελίδα του στο FB ( link ) καταλογίζει στον κ. Μάνο Κόνσολα (ανάμεσα σε άλλα) ότι ” (1) Δεν τελείωσε ποτέ τη Σχολή Magistero του Bari, επομένως μπήκε από το παράθυρο στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας το 1986 και (2) Η “εκλογή” του Κόνσολα και στις δυο βαθμίδες, λέκτορα και επίκουρου, ήταν και είναι μη σύννομη, δηλαδή 100/100 ΠΑΡΑΝΟΜΗ, από μαιμού εκλέκτορες, που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καθόλου στο χώρο του πανεπιστημίου.”

Πάντως ο κ. Κόνσολας σε ένα σύντομο βιογραφικό του ( link ) που φιλοξενείται στη σελίδα του Δήμου Ρόδου όντως δεν φαίνεται να δηλώνει απόφοιτος του Ιταλικού Πανεπιστημίου ενώ και στη μήνυσή του αναφέρεται ότι έχει “…  σπουδάσει παιδαγωγική στη Παιδαγωγική Σχολή MAGISTERO του πανεπιστημίου Bari της Ιταλίας , ενώ αποφοίτησα με βαθμό άριστα από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου…”.

Ο κ. Διακομανώλης δηλώνει “διωκώμενος από Κομματικές Συμμορίες με αμφισβητούμενα προσόντα που κατέλαβαν παράνομα διοικητικές θέσεις και εξοντώνουν με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, όποιον αντιστέκεται” .

Πριν λίγες μέρες μάλιστα ανάρτησε επιστολή του προς τον κ. Δένδια με τίτλο δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες ( link )  όπου καταγγέλει ότι την 1η Νοεμβρίου 2012 χτυπήθηκε από την Αστυνομία της Ρόδου “… λόγω των καταγγελιών μου για απάτες κατά του Ελληνικού Δημοσίου και…. γιατί ο βουλευτής Κόνσολας έχει παράνομες σπουδές” και από το ” μεγάλο Παραδικαστικό Κύκλωμα Ρόδου (Μπούτσικος, Βαίτση κλπ) “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s