ΜΜΕ – Τσίπρας: Let’s talk business

 

Σε τροχιά… προσέγγισης με τους εκδότες ο sir Alexis.
Στο… άνδρο του Αλαφούζου ο Τσίπρας, γράφει το matrix24.gr
Παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξιφουλκήσει πολλές φορές κατά των φοροαπαλλαγών που απολαμβάνουν οι εφοπλιστές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχθηκε χθες πρόσκληση από την ιδιοκτησία της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ και έδωσε το «παρών» στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Αλαφούζου, στο Νέο Φάληρο.
Ο Neo πληροφορείται ότι ουσιαστικά, επρόκειτο για συνάντηση γνωριμίας, προκειμένου να σπάσει ο πάγος μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την ιδιοκτησία της εφημερίδας «Καθημερινή», τα διευθυντικά στελέχη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, που συνοδευόταν από τους Γιάννη Δραγασάκη, Πάνο Σκουρλέτη και Βασίλη Μουλόπουλο, ξεναγήθηκε στους χώρους της εφημερίδας. Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, πάντως, διαβεβαιώνουν τον Neo ότι η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην -πολιτικά- «εχθρική» Καθημερινή ήταν μόνο η αρχή των επισκέψεών του σε ΜΜΕ, με τα οποία επιχειρεί να μπει σε τροχιά προσέγγισης.

Επίσκεψη Τσίπρα στα γραφεία του μνημονιακού Συγκροτήματος Αλαφούζου, σύμφωνα με τα parapolitika.gr. Στην κουβέντα συμμετείχε και ο Γιάννης Αλαφούζος Επίσκεψη στα γραφεία του Συγκροτήματος Αλαφούζου στο Νέο Φάληρο πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρας, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με ανθρώπους των media. Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την ιδιοκτησία της εφημερίδας «Καθημερινή», τα διευθυντικά στελέχη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, που συνοδευόταν από τους Γιάννη Δραγασάκη, Πάνο Σκουρλέτη και Βασίλη Μουλόπουλο, ξεναγήθηκε στους χώρους της εφημερίδας. Πάντως το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ένα κεντροδεξιό μαγαζί – και συνάμα- σκληρά μνημονιακό για να ξεκινήσει τις επαφές του, με τους μιντιάρχες, έρχεται να επιβεβαιώσει όσους λένε ότι ο πρόεδρος Αλέξης, έχει αποφασίσει να αλλάξει σε όλα πολιτική κατεύθυνση. Πέραν της κουβέντας που έγινε επί των θεμάτων που έχουν να κάνουν με την κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΕ, ο Αλέξης Τσίπρας, έδειξε ενδιαφέρον και για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

ΑΞΙΖΕΙ: Καθοριστικό ρόλο στο να περάσει το κατώφλι του Συγκροτήματος Αλαφούζου, ο αριστερός Τσίπρας, έπαιξε ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.

Πηγή: parapolitika.gr και matrix24.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s