Το μοντάζ του Μουρούτη και η ενόχληση του Σαμαρά

Το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου που έδωσε αφρομή για πόλεμο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, μονταρίστηκε από το τμήμα οπτικοακουστικών μέσων της ΝΔ στη Συγγρού, γράφουν τα Νέα.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ ένα πολύπλοκο σύστημα, στα γραφεία της ΝΔ, παρακολουθεί ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές ανά τη χώρα και αρχειοθετεί πρόσωπα και αναφορές (όπως κάνουν εξάλλου όλα τα κόμματα).

Αυτό το σύστημα, σύμφωνα με τα Νέα, εντόπισε την ομιλία Διαμαντόπουλου και τις αναφορές περί τρομοκρατίας (το σύστημα είναι προγραμματισμένο να χτυπάει κάθε φορά που ακούγονται συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά με τις οποίες έχει τροφοδοτηθεί ανά πρόσωπο) και η συνέχεια ήταν πολύ εύκολη.

Ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, «χτενίστηκε» ολόκληρη η ομιλία, εντοπίστηκε το σημείο της ομιλίας για το Mall, απομονώθηκε και στη συνέχεια το …ανήρτησαν στο YouTube και ενημέρωσαν τα Μέσα Ενημέρωσης για το θέμα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για την τροπή που έλαβε η υπόθεση και αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε εντολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου «να τα μαζέψει».

Πηγή: iefimerida.gr 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s