Μ.Καρχιμάκης: Προβόπουλος, ο μοιραίος άνθρωπος για την κατάρρευση του Τραπεζικού συστήματος

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος Προβόπουλου, αλλά και όσων Μέσων Ενημέρωσης αναπαραγάγουν ” κατά παραγγελία στημένες αγιογραφίες” υπέρ του Κεντρικού Τραπεζίτη, που αντικειμενικά φέρει και την κύρια ευθύνη για την κατάρρευση του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, εξαπέλυσε με ανάρτηση του στο Facebook ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Δείτε τι γράφει:

“Ο ΚΕΝΤΡΙΚΌΣ ΤΡΑΠΕΖΊΤΗΣ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΎ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΈΝΩΝ ,ΤΩΝ ΑΔΎΝΑΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ .

Ο κ.κεντρικός τραπεζίτης ,ομοιραιος ΆΝΘΡΩΠΟΣ για το ελληνικο τραπεζικό σύστημα ,χρειάζεται να περάσει απο το πλυντήριο πολλών αγιογραφιών,προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει .

Στις κατα παραγγελία στημένες αγιογραφίες που του γίνονται ,κάποιοι ξεχνούν να αναφέρουν βασικά γεγονότα που ο καθένας μπορει να βγάλει τα συμπεράσματα του.

1) Την περίοδο ευθύνης του ,απο το 2008 που διορίστηκε μέχρι σήμερα ,οι ελληνικές τράπεζες πήραν τον κατήφορο της καταρευσης .και στήθηκαν πολλα,περίεργα και υποπτα τραπεζικα παιγνίδια.

2)Την περίοδο ευθύνης του,οι φορολογούμενοι έλληνες ,οι αδύναμοι και οι άνθρωποι της δημιουργίας ,πλήρωσαν και πληρώνουν πάνω απο 70 δις ευρω για να καλυφθούν οι μαύρες τρύπες που προκάλεσαν τα κόκκινα δάνεια που χορηγήθηκαν ΚΥΡΊΩΣ στον συρφετό των αεριτζιδων,οι οποίοι κατέστρεψαν τις επιχειρήσεις τους αλλα οι ίδιοι παραμένουν πλούσιοι .

3)Την περίοδο ευθύνης του ήταν εκείνος που δεν επέτρεψε στην ελεγκτική εταιρεία black rock ,να ελέγξει και να ερευνήσει το επίπεδο υγείας των χαρτοφυλακίων ,των θυγατρικών των ανωνύμων των τραπεζών και των offshore ,για να συγκαλυφθει και να μην αποκαλυφθεί το Πλιάτσικο που έγινε στις καταθέσεις των ελλήνων αποταμιευτων.

4)την περίοδο ευθύνης του ,τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν πάνω απο 8 δις ευρω ,απο τα αποθεματικά τους στην τράπεζα ελλαδος που μετετραπησαν αυθαιρέτως σε ομόλογα ,για να κουρευτουν στη συνέχεια σε βάρος των εργαζομένων και των ασφαλισμένων .

5)και αλλα πολλα που θα βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας και της δικαιοσύνης ,και που θα αποδεικνύουν καθημερινά ποιος ήταν ένας εκ των βασικών πυλώνων επιδείνωσης της κρίσης που τελικά πλήρωσαν ,αυτοί που είχαν το ελάχιστο ποσοστό ευθύνης για όσα έγιναν.

από το lykavitos.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s