Οι ρατσιστικές επιθέσεις στη Μανωλάδα συνεχίζονται από του αστυνομικούς αυτή τη φορά!

Τον άνθρωπο που κατήγγειλε τους πυροβολισμούς κατά των μεταναστών στη Μανωλάδα συνέλαβαν την Τρίτη οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Σαχίν Αχμέτ του Σουναμίρ συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο υπάρχει καταγγελία της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή-Ενωση Μεταναστών Εργατών – ΚΕΕΡΦΑ» σύμφωνα με την οποία η σύλληψη υπήρξε «εκδικητική».

«Μετά τους μπράβους της Βαγγελάτος ΑΕ στη Μανωλάδα, τη σκυτάλη πήραν οι πιστολέρος του Δένδια, αυτή τα φορά κακοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον Σαχίν Αχμέτ του Σουναμίρ» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ.

«Σήμερα τα χαράματα στις 5.30 αστυνομικοί πήγαν και τον έβγαλαν έξω από τη παράγκα όπου έμενε και τον χτύπησαν μπροστά σε όλους. Δεν θα περάσει! Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Σαχίν Αχμέτ και την παραδειγματική τιμωρία του ρατσιστή αστυνομικού», αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ, που οργανώνει συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Νέας Μανωλάδας την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, με αίτημα «την τιμωρία των ενόχων για τη ρατσιστική δολοφονική επίθεση στην εταιρία Βαγγελάτος ΑΕ και την άμεση νομιμοποίηση των μεταναστών».

Η γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αναφέρει σε ανακοίνωση της: «Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινή ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ σχετικά με τη σύλληψη 38χρονου αλλοδαπού στην περιοχή Λάππα Αχαΐας».

Πηγή: koutipandoras.gr

Advertisements