Τμηματική η καταβολή του μισθού Απριλίου στον ΔΟΛ

Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν το πρωί οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ, αμέσως μετά την έγκαιρη καταβολή του δώρου του Πάσχα.

Τους ανακοινώθηκε, όπως πληροφορείται ο Lykavitos.gr ότι ο μισθός Απριλίου θα τους καταβληθεί τμηματικά μέχρι τις 10 Μαϊου. Δεδομένου ότι την τελευταία τριετία δεν είχαν ανακύψει προβλήματα του είδους η σχετική εξέλιξη προκάλεσε αίσθηση μεταξύ των εργαζομένων αφού πρόκειται κατ’ ουσίαν για το πρώτο κρούσμα οικονομικής δυσπραγίας στον Οργανισμό, μετά από κάποιες μειώσεις μισθών και απολύσεις.

Το ερώτημα που από το πρωί κυριαρχεί μεταξύ των εργαζομένων είναι το αν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση που δεδομένης και της καταβολής δώρου προκάλεσε «ασφυξία» στα ταμεία ή αν ο ΔΟλ εισέρχεται σε φάση σοβαρής οικονομικής δυσχέρειας και θα μπει και αυτός στη μακριά λίστα των εταιρειών που πληρώνουν έναντι τους εργαζομένους.

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός ότι η ανακοίνωση έγινε μια μόλις μέρα πριν την πληρωμή του μισθού και έτσι ο αιφνιδιασμός ήταν απόλυτος

Πηγή: lykavitos.gr

Advertisements