ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΕΚΤΑΚΤΟ! –> ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ !

 

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Σαμαράς διεμήνυσε σε στενούς συνεργάτες να του εισηγηθούν ονόματα προσώπων τα οποία θα μπορούσαν να αναλάβουν το υπ. Οικονομικών και να εφαρμόσουν την πολιτική των προτάσεων του Ζαππείου!

Ο Ελληνας πρωθυπουργός, ο οποίος μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά, όχι όμως για έλλειψη αντακλαστικών πολιτικής επιβίωσης, γνωρίζει ότι μαζί με τον Στουρνάρα θα είναι και ο ίδιος τελειωμένος πολιτικά σε περίπτωση που δεν απαγκιστρωθεί άμεσα από ένα μνημόνιο που ακόμη και οι δημιουργοί του, το αντιμετωπίζουν σαν έκτρωμα. 

Η Εκθεση του ΔΝΤ δυναμιτίζει την πολιτική του Στουρνάρα, ο οποίος είναι ήδη τελειωμένος. Ο Σαμαράς έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι ένα τερατούργημα όπως το μνημόνιο, στο οποίο ούτε καν ο ίδιος πιστεύει, δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την περιδίνηση.

Γι΄αυτό όσο είναι ακόμη καιρός αναζητεί πολιτικό πρόσωπο με (υπερατλαντικό κύρος) για να του αναθέσει το υπουργείο Οικονομικών.

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Σόιμπλε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μια και ο Γερμανός θεωρεί τον Στουρνάρα παραπαίδι του.

Για την θέση του Στουρνάρα ακούστηκαν τα ονόματα του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, της Ντόρας Μπακογιάννη και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Πηγή: kourdistoportocali.com

Advertisements