Γιατί κλαίει και… οδύρεται η Ασημίνα Ξυροτύρη της ΔΗΜΑΡ;

Κλαίει, οδύρεται και… απειλεί η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξυροτύρη, για το λουκέτο στην αμαρτωλή ΕΡΤ.

Με θράσος χιλίων κρατικοδίαιτων κομματόσκυλων η κα Ξυροτύρη πήρε σβάρνα τα κανάλια απειλώντας μάλιστα ν’ αποσύρει το κόμμα της την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, επειδή έβαλε λουκέτο στο ίδρυμα της Αγίας Παρασκευής.

Όπως είναι γνωστό η βουλευτής του κ.Κουβέλη φρόντισε να διορίσει την κόρη της αναπληρώτρια Γενική Δ/ντρια της ΔΕΗ. Προφανώς θα έχει κι άλλους συγγενείς για να… παρκάρει στα κομματικά παραμάγαζα τα οποία στοίχισαν δεκάδες δις στους φορολογούμενους και έφεραν τη χώρα στην χρεοκοπία.

Πάντως δεν πρέπει ν’ ανησυχεί η κα Ξυροτύρη: Μπορεί να κλείνει η ΕΡΤ, αλλά η ΔΕΗ είναι ακόμα ανοιχτή για τους διορισμούς των συγγενών της.

Πηγή: lykavitos.gr

 

Από το Kourdistoportocali.com, 25/12/2012

Ιδού γιατί η ξιπασμένη ΔΗΜΑΡ ήταν θετική στην ανανέωση της θητείας του Αρθούρου Ζερβού στην προεδρία της χρεοκοπημένης ΔΕΗ. Ένας Ζερβός ο οποίος από τη μία τσέπη μοιράζει ένα σκασμό λεφτά-κάποιοι κάνουν λόγο για 12 εκατομμύρια ευρώ-σε διαφημίσεις του ρεύματος(!) και από την άλλη ζητάει ιλιγγιώδεις αρρωστημένες αυξήσεις στα τιμολόγια plus το χυδαίο χαράτσι. Λοιπόν εκτός από τον περίφημο Κωνσταντίνο Θέο που τον πάρκαρε εκεί ο ΓΑΠ, στο ΔΣ της ΔΕΗ φιγουράρει η κ. Ουρανία Αικατερινάρη, Αναπλ. Διευθύνουσα Σύμβουλος με αρμοδιότητα την εποπτεία των Επιτελικών Γεν. Διευθύνσεων (Γενικές Διευθύνσεις. Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστηρικτικών Λειτουργιών). 

Η κα Ράνια Αικατερινάρη είναι Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη ΔΕΗ Α.Ε. από τον Ιανουάριο του 2010 και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Δεκέμβριο του 2011. Προΐσταται των Γενικών Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστηρικτικών Λειτουργιών.

Από τον Φεβρουάριο του 2012, η κ. Αικατερινάρη είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ)  Λοιπόν η κ. Αικατερινάρη είναι κόρη της κ. Ασημίνας Ξηροτύρη – Αικατερινάρη, η οποία είναι βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ,  μεταγραφή από τον Συνασπισμό!

Η Ουρανία λοιπόν, κόρη της Ξηροτύρη, και του μηχανικού επί χρόνια πρόεδρου του ΤΕΕ Κεντρ. Μακεδονίας του Αικατερινάρη, από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ηλικίας περί τα 35 έτη, με σπουδές ηλεκτρολόγου μηχανικού στο ΑΠΘ και MBA στην Αγγλία, προσόντα που έχει το 90% των νέων ανέργων μηχανικών στην Ελλάδα, κοσμεί το Δ.Σ της ΔΕΗ από το 2011 που την τοποθέτησαν εκεί οι Βενιζέλος-Παπακωνσταντίνου.

Περιμένουμε λοιπόν από τους 13 βουλευτές της καραδιαπλεκόμενης ΚΟ της ΔΗΜΑΡ (στον ΟΠΑΠ υπηρετεί με 100.000 ευρώ το χρόνο ως νομική σύμβουλος σύζυγος βουλευτή της ΔΗΜΑΡ), να πονέσουν για τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ και να προτάξουν τα στήθη τους.

Aυτή είναι η αριστερά της (κοινωνικής) ευθύνης!

Αυτή είναι η καραδιαπλεκόμενη συγκυβέρνηση που την παίζουν οι νταβατζήδες στα μπεγλέρια τους απειλώντας να στείλουν τον πλουμιστό βουλευτή Αηδόνη στον Λοβέρδο και να αφήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κουτσό άλογο με 149 βουλευτές και τον μπάρμπα Φώτη της διαπλεκόμενης ΔΗΜΑΡ να κάνει παιγνίδι.

Ουστ ρε, ουστ από δώ….

ΥΓ>Μέλος του ΔΣ είναι και ο εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος!

Advertisements