Bloko.gr: Λαθρεμπόριο όπλων μέσω ιχθυόσκαλας;

 

Ο διακαής πόθος της αντιτρομοκρατικής είναι τα όπλα. Όχι ότι και τώρα δεν είναι δεμένες οι κατηγορίες, όμως η ανακάλυψη μιας γιάφκας θα είναι το επισφράγισμα στο τελεσίδικο πλέον ορισμό της εγκληματικής οργάνωσης. 

Στο πλαίσιο αυτό, της ανακάλυψης των κρυμμένων πολεμικών όπλων, όπως εμφανίζονται παραπάνω από 100% σίγουροι οι αρμόδιοι αξιωματικοί ότι είναι, επιστρέφουν στην ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο τόπος αυτός, ερευνητικά ήταν συνυφασμένος με το ξέπλυμα του βρόμικου χρήματος. Το ερώτημα όμως που στριφογυρίζει στο μυαλό όλων όσοι εξετάζουν τις εγκληματολογικές πτυχές και ιδιαιτερότητες του, είναι γιατί οι νεοναζί ήθελαν τον πλήρη κι αποκλειστικό έλεγχο του;

Η απάντηση όπως πιστεύουν και μάλιστα βάσιμα πλέον, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πως από εκεί γίνεται το λαθρεμπόριο των όπλων. Των περίπου 5.000 πολεμικών τουφεκιών και των πολυβόλων που οι πληροφορίες τους σημειώνουν ότι μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα προ διετίας για λογαριασμό αυτού του μαφιόζικης συγκρότησης επιχειρηματικού κλαμπ.

Τα ψαράδικα της ιχθυόσκαλας οργώνουν τη Μεσόγειο, φτάνοντας με άνεση και με συνεχώς αβλαβείς πλεύσεις στις βορειοαφρικάνκες ακτές, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον διατηρεί το κεκτημένο του ελέγχου να κάνει οποιουδήποτε είδους λαθρεμπόριο. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τα ψαράδικα ουδέποτε ελέγχονται από τις λιμενικές αρχές.

Ο επιχειρηματίας που δεν … χρεοκόπησε

Άλλη μία λεπτομέρεια που έρχεται να ενισχύσει αυτό το συμπέρασμα για το οποίο θεωρείται βέβαιο πως αποτελεί το απείκασμα της πραγματικότητας και όσων συνέβαιναν; Κεντρικό πρόσωπο σε όλο τον κύκλο της υπό διερεύνηση πολυσχιδούς υπόθεσης, από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα μέχρι τις εξεταζόμενες εγκληματικές δραστηριότητες της οργάνωσης, επιδεικνύει παντελώς παράξενη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα. 

Το πρόσωπο αυτό, είναι ιδιοκτήτης τριών καταστημάτων, εμπορικά ανθηρών, που σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με τη ιχθυόσκαλα. Ξαφνικά και δίχως να υπάρχει εμφανώς αναγνωρισμένος λόγος, τα μαγαζιά αυτά έκλεισαν. Γιατί άραγε;

Τι μπορεί λοιπόν να είναι αυτό που οδηγεί κάποιον επιχειρηματία να κλείσει κερδοφόρες επιχειρήσεις; Μήπως κάποιο ενοχικό σύνδρομο;

Τα σκοπευτήρια

Η αντιτρομοκρατική πιστεύει ότι η χρυσή αυγή, έχει σε ανεξερεύνητα ακόμη από την ίδια σημεία, οπλοβαστούς και οπλαποθήκες με μεγάλο αριθμό πολεμικών όπλων. Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκαν κι εξέτασαν τους περισσότερους χώρους που μέχρι τώρα έχουν υποδειχθεί ως υπαίθρια σκοπευτήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να τις επαληθεύει. Κι αν υπήρχε θα είχε βρεθεί.

Σκοπευτήρια όμως υπάρχουν και μάλιστα, ενδεχομένως πολύ σύντομα, περισσότερο απ’ όσο ίσως θα εύχεται η ηγεσία του νεοναζιστικού γκρουπούσκουλου, οι αξιωματικοί που έχουν το γενικό πρόσταγμα, θα έχουν φωτογραφίες των όπλων και των πεδίων βολής, για να φτάσουν στη συνέχεια με εξίσου γοργούς ρυθμούς εκεί που τα έχουν  κρύψει….

Πηγή: bloko.gr

Advertisements