453 Διορισμοί μελών ΔΕΠ στο παράλληλο σύμπαν του κ. Αρβανιτόπουλου!

Σε 453 διορισμούς μελών ΔΕΠ προχώρησε λέει το Υπουργείο Παιδείας μέσα στον Σεπτέμβριο!

Μάλλον θα πρόκειται για διορισμούς στο παράλληλο σύμπαν του κ. Αρβανιτόπουλου… γιατί στο σύμπαν των αδιόριστων ΔΕΠ ούτε ένας διορισμός δεν έγινε μέχρι σήμερα!!!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργού:

«Το Υπουργείο Παιδείας έχει ολοκληρώσει τις μεταρρυθμιστικές του δράσεις σχετικά με την αξιολόγηση και τη στελέχωση των δομών και των υπηρεσιών του και τα προγράμματα κινητικότητας και διαθεσιμότητας, που εγκρίθηκαν από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης (ΚΣΜ) την 23η Ιουλίου και την 20η Σεπτεμβρίου 2013. Οι υποχρεώσεις του ΥΠΑΙΘ, όσον αφορά στη διαθεσιμότητα, έχουν ολοκληρωθεί.

Οι εκπαιδευτικοί μας, τόσο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και το διδακτικό προσωπικό της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν τις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται σε περιβάλλον εργασιακής ασφάλειας.

Επίσης, όσον αφορά στη στελέχωση των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ προχωρήσαμε εντός του Σεπτεμβρίου στο διορισμό 453 μελών Δ.Ε.Π. και Ε.Π., που εκκρεμούσε την τελευταία πενταετία, και εντός του 2014 προγραμματίζουμε το διορισμό και των υπολοίπων 400 εκλεγμένων, που παραμένουν αδιόριστοι»

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου που περιλαμβάνει και τη ψευδέστατη φράση εδώ  minedu.gov.gr

Advertisements