Ο Βασιλάκος, οι εξοπλισμοί και …μια κηδεία

06EA14D3C82A79D5113589C9B0520921

Βαγγέλης Βασιλάκος Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών επί Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Βαγγέλη Βενιζέλου. Πολλοί Βαγγέληδες.

Ο πάντα λιγομίλητος Βασιλάκος χειριστηκε την υπόθεση των υποβρυχίων και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι του Παπανικολή. Επανεμφανίστηκε μεσάνυχτα στην εκπομπή του Τράγκα μαζί με πλήθος καλεσμένων. Όπως πάντα πιο πολλά υποννοεί λιγότερα λέει. Το βασικό “σύνθημά” του: “Όλες οι συμβάσεις εξοπλισμών είναι προβληματικές. Δεν υπάρχει ούτε μία που να μην έχει πρόβλημα”.

Ο Βασιλάκος είναι περίεργος άνθρωπος. Όσο υπηρέτησε στη θέση του ΓΔΕ δεν δεχόταν κανένα επιχειρηματία! Θα πείτε και τότε πια ήταν η δουλειά του; Διάβαζε προσεκτικά τις συμβάσεις με τις ώρες και σ΄ όλες είναι η αλήθεια έβρισκε κουσούρια. Το μόνο που δεν εξήγησε ποτέ είναι πως θα έπρεπε να γίνονται οι αγορές για να μην έχουν ή να έχουν τα λιγότερα κουσούρια.

Κι ενώ δεν συναντούσε ποτέ κανέναν πουθενά μια και μοναδική του δημόσια εμφάνιση προκάλεσε έκπληξη.

Ήταν σε μια…κηδεία! Στη κηδεία της συζύγου του Κώστα Αποστόλου εξ απορρήτων -μέχρι πρόσφατα- του Θωμά Λιακουνάκου. Ήταν μια κηδεία που πραγματικά θύμιζε την ταινία …Godfather! Όλοι οι οπλάδες εκεί. Και για πρώτη φορά μαζί τους και ο Βαγγέλης Βασιλάκος ο οποίος αρνείτο να να τους δει.

Κατά και του Βασιλάκου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το θέμα του ηλεκτρονικού πολέμου. Πρόγραμμα που είχε αναλάβει η εταιρεία Sonak του Λιακουνάκου.

Προφανώς σ΄ αυτή τη διαδικασία στην οποία θα υποχρεωθεί να υπερασπιστεί τον ευατό του θα μιλήσει με ονόματα και αριθμούς.

Πηγή

Advertisements