Φωτοβολταϊκά: οι νταβατζήδες, οι 57 πρόθυμοι και η ύποπτη σιωπή της Κουμουνδούρου

Τo θέμα με τους 57 βουλευτές που υπέγραψαν την κατάπτυστη τροπολογία με την οποία θέλουν να φορτώσουν στις πλάτες των καταναλωτών της ΔΕΗ τα σπασμένα της «φούσκας» των φωτοβολταϊκών, το ανέδειξε πρώτος ο Lylavitos.gr.

mychannel

Αποκαλύπτοντας παράλληλα όλο το παρασκήνιο αυτής της βρόμικης ιστορίας αλλά και την εμφανή  πρόθεση των 57 εθνοπατέρων , που «σκίστηκαν» για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα συγκεκριμένου μεγαλονταβατζή της ενέργειας .

Ο οποίος έχει το θράσος να απαιτεί  τα δικά του σπασμένα από μια ιδιωτική επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν ευοδώθηκε, να την φορτωθούν εκατομμύρια καταναλωτές μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Το θέμα πάντως μετά τα απανωτά δικά μας δημοσιεύματα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις αφού σήμερα μέχρι και ο «Βηματοδότης» το έχει ως βασικό θέμα στην κυριακάτικη έκδοση της Μιχαλακοπούλου.

Γράφει το «Βήμα»:

«Κυκλοφορεί σαν κουίζ-ανέκδοτο στους διαδρόμους της Βουλής και έχει το ενδιαφέρον του: «Πόσοι βουλευτές θα σηκώσουν το χέρι τους σε περίπτωση που το Προεδρείο της Βουλής ρωτήσει ποιοι έχουν άμεση σχέση ή έμμεση σχέση με τη “βιομηχανία” των φωτοβολταικών κάθε είδους;».

Αφορμή για το κουίζ η ερώτηση 57(!) βουλευτών της πλειοψηφίας που υπερασπίζονται τη φούσκα των φωτοβολταικών.

Ζητούν το κόστος για το έλλειμμα που τα φωτοβολταικά  προκάλεσαν στην ενεργειακή αγορά να το πληρώσουν οι καταναλωτές!»

Αυτό γράφει σήμερα το «Βήμα».

Πάντως για να έχετε μια πλήρη εικόνα ο Lykavitos.gr ανέδειξε το θέμα, γιατί πρόκειται για μια καραμπινάτη υπόθεση, ευθείας απόπειρας συγκεκριμένου (κορυφαίου) μεγαλοεπιχειρηματία της ενέργειας, να μπλοκάρει νόμο της κυβέρνησης,χρησιμοποιώντας στρατιά «πρόθυμων» βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου.

Το «Βήμα» βεβαίως το κάνει για άλλο λόγο: Αφού ο εν λόγω νταβατζής που σήμερα «καρφώνεται» μέσα από τα κουίζ της τελευταίας σελίδας,  είναι στα μαχαίρια με έτερο μεγαλοεπιχειρηματία της ενέργειας ο οποίος… τυγχάνει να είναι και συνεταίρος του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος.

Αυτά για να έχετε την πλήρη εικόνα και όλο το παρασκήνιο, που μπορείτε να διαβάζετε μόνο μέσα από τον Lykavitos.gr.

ΥΓ1: ‘Αραγε η ανύπαρκτη διοίκηση της ΔΕΗ που έχει καταλήξει να κάνει τον… τροχονόμο  των συμφερόντων των μεγαλονταβατζήδων, δεν θα αντιδράσει επιτέλους;

ΥΓ2: Επίσης μας έχει εκπλήξει η παντελής αδιαφορία για το μείζον αυτό θέμα, που έχει επιδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Άκρα του τάφου σιωπή από την Κουμουνδούρου…

Πηγή