Πλήθος από μασονικά σύμβολα στο διαφημιστικό του Πάνου Καμμένου!

του Νίκου Ζαχαριάδη

Η εικόνα με τα μασονικά σύμβολα, μιλάει από μόνη της. Και αυτά είναι μόνο μερικά...

Η εικόνα με τα μασονικά σύμβολα, μιλάει από μόνη της. Και αυτά είναι μόνο μερικά…

 

 Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση – όπως θα έλεγε και ο ίδιος: Το spot των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όχι μόνο είναι γεμάτο από τρίγωνα (δηλαδή το μυστικιστικό σύμβολο των Ιλουμινάτι), αλλά δεν έχει ούτε μία εικόνα της Παναγίας μας!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Τόσα πολλά «τρίγωνα», ασφαλώς και δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα, από τους άγρυπνους φύλακες του διαδικτύου. Όπως αναφέρει και το γνωστό site diegersisellinon.blogspot.com, κατά πάσα πιθανότητα, ούτε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος θα ήθελε να περάσουν απαρατήρητα, ώστε να δηλώσει έτσι την υποταγή του στη Νέα Τάξη, ποιος ξέρει με ποια ανταλλάγματα!

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφερθούν μερικά χαρακτηριστικά «τρίγωνα» από τα δεκάδες που κατακλύζουν το -μόλις- 35 δευτερολέπτων διαφημιστικό spot του κόμματος: Το τρίγωνο που σχηματίζει το (τυχαία;) ανοιχτό πουκάμισο του αρχηγού, η πυραμίδα στη σκεπή του πύργου-μινιατούρα στην πόλη από όπου περνάει το τρενάκι και φυσικά ο ίδιος ο εκτροχιασμός του τρένου, που σχηματίζει ένα τέλειο μασονικό τρίγωνο!

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι ούτε η επιλογή της διάρκειας του διαφημιστικού είναι τυχαία, αφού το 35 (τα δευτερόλεπτα που διαρκεί), βγάζει άθροισμα «8» το οποίο αν περιστραφεί 90 μοίρες, δίνει το σχήμα του χάους – που είναι γνωστό ότι το επιδιώκουν οι νεοταξίτες εβραιομασόνοι!

Μήπως ήρθε η ώρα για τον Πάνο Καμμένο να αφήσει τις υπεκφυγές και να αποδείξει, σε όσους τον εμπιστεύθηκαν, ότι δεν είναι έτσι; Ή μήπως δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί δεσμεύεται από… όρκους μυστικότητας με τους νέους του συνεργάτες;

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

πηγή