Γιατί το Πρώτο Θέμα κατέβασε την είδηση με τον Μαρινάκη στις 18/6/2015;

Στις 18/6/2015 το protothema . gr ανέβασε το παρακάτω κείμενο αναφορικά με τα τραβήγματα του Μαρινάκη με τη δικαιοσύνη. Λίγη ώρα αργότερα η σελίδα με την είδηση είχε κατέβει, χωρίς να ανέβει άλλη αντίστοιχη. Το θέμα της επίσκεψης του Μαρινάκη στη δικαισύνη , η εγγύηση και τα περιοριστικά μέτρα που του επιβλήθηκαν δεν αναφέρονται πουθενά στο Πρώτο Θέμα, όπως παρατήρησε και η Εφημερίδα των Συντακτών (https://www.efsyn.gr/arthro/proto-thema-ehase-tin-eidisi-me-ton-marinaki )

Τέλος πάντων, επειδή ο ΡΜ πρόλαβε και κράτησε το κείμενο όπως είχε δημοσιευτεί στο Πρώτο Θέμα ( http://www.protothema.gr/sports/article/485801/eleutheros-meta-tin-apologia-tou-o-vaggelis-marinakis/ ) το αναδημοσιεύει:

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον κ. Μαρινάκη τους εξής όρους: Εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα

Ελεύθερος έφυγε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μετά την απολογία του στον ανακριτή Γ. Ανδρεάδη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εξηγήσεις στον ανακριτή για πέντε αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
Marinakis 02

Μετά την απολογία του -που ήταν μαραθώνια- ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ότι ο κ. Μαρινάκης δεν πρέπει να προφυλακιστεί αλλά να αφεθεί ελεύθερος με τους εξής όρους: Εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα.

Tags: Πρώτο Θέμα, protothema.gr, Μαρινάκης, 18/6/2015, ανακριτής, εισαγγελέας