Σχολή Χιλλ -> ΕΚΤΑΚΤΟ – Προς άμεση κρατικοποίησή της προχωρά η κυβέρνηση!

Από την Ιόλη Πιερίδη

Mετά το άγριο κράξιμο στα εγχώρια ΜΜΕ καθώς και τα social Media για το χλιδάτο καλοκαίρι των Τσίπρα, με την ευτυχή κατάληξη της εγγραφής του νεαρού στο ιστορικό ιδιωτικό κολλέγιο της Πλάκας, η υπηρεσιακή κυβέρνηση προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, με ταχείς διαδικασίες σε μια μορφή κρατικοποίησης της Σχολής Χίλλ.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, που μετά τον Αλέκο Φλαμπουράρη είναι ο 2ος πνευματικός πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έχει ήδη έτοιμη την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

sxolh hill

Σύμφωνα με αυτή η σχολή Χιλλ μετατρέπεται σε δημόσιο οργανισμό, ο οποίος θα υπάγεται οργανικά στη Βουλή των Ελλήνων.

Στη νέα σχολή Χιλλ θα έχουν δικαίωμα να φοιτούν μόνο οι γόνοι των εκλεγμένων πολιτικών-ακόμη κι άν έχουν εκλεγεί βουλευτές μόνο μία φορά.

Με αυτή την κίνηση η υπηρεσιακή κυβέρνηση επιχειρεί να προφυλάξει τον τέως πρωθυπουργό από την κατακραυγή που έχει ξεσπάσει. Από την στιγμή που κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει κι εφόσον οι γόνοι όλων των πολιτικών θα έχουν δικαίωμα να φοιτούν στην κρατική σχολή, όπως είναι φυσικό θα κοπάσουν οι αντιδράσεις.

Εκτός από τους γόνους των πολιτικών θα μπορούν να φοιτούν εδώ και γόνοι εκλεκτών δημοσιογράφων όλων των κομμάτων.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δείχνει τα πολύ καλά αντανακλαστικά που διαθέτει το εγχώριο πελατειακό κράτος μας που είναι ανίκητο και θα μας θάψει όλους.

Η κρατικοποίηση της σχολής θα δώσει την δυνατότητα στον Πέτρο Τατσόπουλο- που έχει πηδήξει την μισή Αθήνα και τα παιδιά του φοιτούν επίσης εδώ- να πηδήξει και την υπόλοιπη μισή. Τόσες μανάδες του καλού κόσμου τον περιμένουν.

Οσο για τον Αλέξη Τσίπρα είναι απολύτως κατανοητή η επιλογή του.

Στο κάτω κάτω τα παιδιά του δεν μπορούν να φοιτούν στα δημόσια σχολιά παρέα με αλβανάκια και τα τουβλάκια των αξύριστων μανάδων που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και των χαιτέων (έχεις χαίτη αφησέ τη) πατεράδων τύπου Κορωνάκη.

Πως είναι δυνατόν τα πριγκιπόπουλα του Αλέξη και των υπολοίπων πολιτικών μας να φοιτούν στα ίδια σχολεία με εκείνα του λεχρίτη ψηφοφόρου;

Σοβαροί να είσαστε…

πηγή

tags: Σχολή Χιλλ, Τσίπρας Αλέξης, Περιστέρα

e-Amyna

Just another WordPress.com site

Θέματα Ψυχολογίας

καταναλωστε υπευθυνα

Η Πληροφορική στην Ελλάδα

Σκέψεις για την αγορά & τον Χώρο της Πληροφορικής

Ταξικές Μηχανές

καταναλωστε υπευθυνα

Δ`~. Κοσμοϊδιογλωσσία

καταναλωστε υπευθυνα

Σωτήρης Δημόπουλος

καταναλωστε υπευθυνα

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ -η ισχύς, και η τέχνη της στρατηγικής

Οι διακρατικές σχέσεις διέπονται όπως γνωρίζουμε, κυρίως απο την δύναμη (στρατιωτική, οικονομική,...) και ελάχιστα απο το διεθνές δίκαιο.Κι ' όμως, σ' αυτή την ζούγκλα, όπου ο ισχυρός θα'πρεπε να επιβάλλεται στον αδύναμο,συχνά τα κράτη που κατανοούν και εφαρμόζουν την τέχνη της στρατηγικής , είναι αυτά που επιτυγχάνουν τους στόχους τους

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ

καταναλωστε υπευθυνα

JailGoldenDawn

Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

καταναλωστε υπευθυνα

O AΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

καταναλωστε υπευθυνα

Pedro Olalla - Blog

καταναλωστε υπευθυνα

%d bloggers like this: