Η Γεροβασίλη προσέλαβε τον εκδότη της εφημερίδας ΧΩΝΙ στο γραφείο της!

Του Άρη Δημοκίδη / Lifo

Δεν ξέρω τι είδους συμβουλές χρειάζεται η Όλγα Γεροβασίλη για να κάνει το άσπρο μαύρο – το κάνει μια χαρά και μόνη της.

Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, πιστεύει ότι ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ και εκδότης της “αντιμνημονιακής” εφημερίδας το ΧΩΝΙ Γιώργος Χριστοφορίδης μπορεί να της τις προσφέρει.

Τον έκανε ειδικό σύμβουλο (δεν γνωρίζω το μισθό ακούγεται πως είναι γύρω στα 2000 ευρώ το μήνα), με λεφτά που φυσικά δεν θα δίνει αυτή απ’ την τσέπη της.

Το ανακάλυψε και το κατήγγειλε πρώτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή.

 μη με ξυπνατε - το χωνί

Το σχόλιο της: «Με πακτωλό δημόσιου χρήματος ξεπληρώνονται τα εξώφυλλα στην τέως αντιμνημονιακή και νυν νεοφιλελεύθερη, μνημονιακή, κυβερνητική εφημερίδα.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν λαμβάνονται μόνο αυτές οι αμοιβές, αλλά και εξτρά από μαύρα ταμεία υπουργείου. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως περνάει κανείς πασάς στην αποικία με τους δουλοπάροικους.

μη με ξυπνατε - Διορίστηκα - το χωνί

Α ναι, οποίος ξέρει τον επιχειρηματία που κρύβεται πίσω από την εφημερίδα να μας πει εάν είναι ο ίδιος που πήρε ζεστά και μετρητά εκατομμύρια για εργάκι από τον ίδιο υπουργό που σχετίζεται με τον παπαγάλο

 

μη με ξυπνατε - Διορίστηκα - το χωνί2

Το ΧΩΝΙ είχε ξεκινήσει ως αντιμνημονιακή αντιστασιακή που κατήγγειλε με θέρμη την πρόσληψη ειδικών συμβούλων από υπουργούς της ΝΔ. Πού να περίμενε πως κάποτε υπουργός θα προσελάμβανε τον εκδότη του ως ειδικός σύμβουλο;

 

Πηγή

 

 

Tags: ΧΩΝΙ, Γιώργος Χριστοφορίδης, Ραχήλ Μακρή.