ΕΚΤΑΚΤΟ > ΠΡΟΣΟΧΗ: Μάρης και Μπόμπολας (Stoiximan) την “πέφτουν” στον ΟΠΑΠ!

Οι επιχειρηματίες Μάρης και Μπόμπολας με τον αφορολόγητο διαδικτυακό τζόγο που τσεπώνουν μέσω της Stoiximan,  αποφάσισαν να την “πέσουν” στον ΟΠΑΠ, γιατί δεν δέχεται να πληρώσει έξτρα φόρο!

ΠΡΟΣΟΧΗ > Οι επιχειρηματίες της OFFSHORE της Μάλτας την “πέφτουν” στην Ελληνική επιχείρηση!!!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα των ΜΜΕ που ελέγχουν οι παίκτες του διαδικτυακού tax free τζόγου:

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/oloi_oi_ellines_tha_plirosoun_tin_aposyrsi_tou_forou_ston_opap-64364855/

ethnos opap

Όλοι οι Έλληνες θα πληρώσουν την απόσυρση του φόρου στον ΟΠΑΠ!

«Φωτιά» στις τσέπες εκατομμυρίων Ελλήνων βάζει η αύξηση του ΦΠΑ σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες από το 23% στο 24%.

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/to-telos-sth-sthlh-toy-opap-feugei-to-isodunamo-erxetai.4012072.html
MARHS OPAP

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113985609

BOBOLAS OPAP
«Φωτιά» στις τσέπες εκατομμυρίων Ελλήνων βάζει η αύξηση του ΦΠΑ σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες από το 23% στο 24%. Μια αύξηση η οποία αποφασίστηκε από την κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει η «τρύπα» στα δημοσιονομικά που προκάλεσε η μη εφαρμογή του φόρου των 5 λεπτών στις στήλες των τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Ουσιαστικά ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει την άρνηση του Οργανισμού να εφαρμόσει ένα μέτρο που είχε αποφασιστεί εδώ και μήνες και έπρεπε να ισχύει από τις αρχές του έτους. Η κυβέρνηση πιέστηκε από τον ΟΠΑΠ να αποσυρθεί ο φόρος των 5 λεπτών με αποτέλεσμα το δημοσιονομικό κενό των 500 εκατ. ευρώ να κληθεί ο ελληνικός λαός να το καλύψει.

Απορίες γεννά, πάντως, η δικαιολογία που προβάλλει ο ΟΠΑΠ για να μην εφαρμόσει τον φόρο.

Το μέτρο της φορολόγησης της στήλης του ΟΠΑΠ, είχε ληφθεί το φθινόπωρο και όταν έφτασε η στιγμή να εισπραχθούν τα χρήματα μετά από τρεις μήνες, η επιχείρηση δήλωσε αδυναμία με το κράτος να χάνει 500 εκατομμύρια ευρώ.

Την ώρα πάντως που ο ΟΠΑΠ, δήλωνε αδυναμία λόγω τεχνικών ζητημάτων, η Intralot, που είναι η εταιρεία που προσφέρει την τεχνολογική υποδομή για τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ ΑΕ, ενημέρωσε προς τα τέλη Φλεβάρη ότι είναι σε θέση τεχνικά να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή των συστημάτων. Η ενημέρωση αυτή έγινε επίσημα με επιστολή που δεν στάλθηκε μόνο στην ΟΠΑΠ ΑΕ αλλά και κοινοποιήθηκε στον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Τρύφωνα Αλεξιάδη και την ΕΕΕΠ, την ανεξάρτητη αρχή εποπτείας παιγνίων.

Ομως, η αύξηση του ΦΠΑ στο 24% θα αποδώσει ελάχιστα περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, πολύ λιγότερα όμως από τα 500 εκατ. ευρώ που είχαν υπολογιστεί από τον φόρο στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

TAGS: ΜΑΡΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ,  ΟΠΑΠ, διαδικτυακός τζόγος

Advertisements