120 δις ευρώ – Σύντροφε Νικόλα, απαλλοτριώστε τα να το γλεντήσουμε!

 

 

Γράφει ο σύντροφος Μπακούριν

 

-Ρε συ Νικόλα, υπάρχουν 120 δις ευρώ μπλοκαρισμένες καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, πως το ανέχεσαι αυτό; Ακούω ότι ο σύντροφος Αλέξης δεν θα έχει να πληρώσεις 2,5 δις προς τους δανειστές τον Ιούνιο εάν δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση και δεν εκταμιευθεί η δόση….

Σοβαροί να είσαστε ρε συ εκεί στο Μαξίμου…. Είναι δυνατόν να έχει ανάγκη το Κράτος (εσύ είσαι το Κράτος) 2,5 ψωροδίς ευρώ και να μην απαλλοτριώνεις τις καταθέσεις.

Στο κάτω-κάτω γιατί να κάναμε τα capital controls ρε συ Nικόλα; Για να ξυπνήσουν ένα πρωί τα κορόιδα που δεν πρόλαβαν να τα βγάλουν έξω και να μην βρίσκουν τάλαρο.

na to glenthsoume

Σύντροφε Νικόλα, σαν κυβέρνηση ως τώρα κάναμε πράξη το “θα γαμήσουμε και θα δείρουμε”, όπως το σχεδιάζαμε όταν πίναμε μπύρες με τον Αλέξη στα καφενεία… Δεν υπάρχει κανένα βρώμικο μέσο που να μην έχουμε χρησιμοποιήσει για να επιβάλλουμε το καθεστώς μας. Το γεγονός ότι έχουμε χαρίσει-για την ώρα-την ζωή σε όσους αντιστέκονται στο όραμά μας για μια Ελλάδα 11.000.000 εκατομμύρια μαιμούδων οι οποίες φορώντας στολές του ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετούν το Κράτος έχει να κάνει με την μεγαλοψυχία μας και τίποτε άλλο.

Οι καταθέσεις όμως των Ελλήνων στις Τράπεζες, όπως και τα περιουσιακά στοιχεία είναι εστία διαφθοράς. Στο κάτω κάτω όπως λέει και ο σύντροφος Αλέξης, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταθέσεις στις Τράπεζες.

Οπότε ρε συ Νικόλα, Χτύπα Σαν Ανδρας: Δώσε εντολή στον Ρουβίκωνα και στα άλλα τα παιδιά να απαλλοτριώσουν τα 120 δις ευρώ των καταθέσεων ώστε να απαλλάξουμε τους πολίτες-καταθέτες από τον πειρασμό του χρήματος και ειδικά του ευρώ. Άλλωστε όπως δείχνει και το gallop της Κυριακάτικης Αυγής το ποσοστό όσων τάσσονται υπέρ της επιστροφής στη Δραχμή αυξήθηκε κατά πολύ. Στο τέλος θα καταφέρετε να κάνετε το 100% των Ελλήνων να επιθυμούν την επιστροφή στη Δραχμή.

Έχετε τα μέσα, έχετε το Κράτος. Μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Ελέγχετε την Δικαιοσύνη, τα Σώματα Ασφαλείας, τις Υπηρεσίες σαν την ΕΥΠ με τους Κοριούς αλλά και τα παρακρατικά μαγαζιά που διαθέτουν “βαλιτσάκια”, ελέγχετε τον Στρατό, ελέγχετε τις Εφορίες, την Πολεοδομία, τα Τελωνεία, τα Νοσοκομεία, τα Δασαρχεία. Είστε παντοδύναμοι…

Εδώ και τώρα λοιπόν απαλλοτριώστε τις καταθέσεις των αντιφρονούντων. Αυτό άλλωστε θα ζητήσει και ο Βόλφγκαγκ Σόιμπλε: Η αναδιάρθρωση του χρέους περνάει μέσα από το κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων. Πόσο κούρεμα; 70% από το πρώτο ευρώ! Να περισσέψει και κάτι να κάνεις κάνα δωράκι στο κορίτσι-την Ελενίτσα ρε συ-που έχει και ακριβά γούστα.

Εάν ο Τσακαλώτος ρίξει την ιδέα του κουρέματος των καταθέσεων στο Εurogroup της Πέμπτης όλοι θα πέσουν πάνω του γεμάτοι ευτυχία. Θα συμφωνήσουν όλοι μαζί του και θα σάς δώσουν αμέσως την αξιολόγηση και τα λεφτά της δόσης. Στο μεταξύ η κυβέρνηση θα κρατήσει το 50% του κουρέματος και το 20% θα τα δώσει στους δανειστές. Θα περάσουν στα Ταμεία της Κουμουνδούρου 60 δις ευρώ!!!

Μιλάμε ρε συ Νικολάκι ότι θα αλλάξει η ζωή σου… Θα χτίσεις μια βιλάρα στα Τζουμέρκα (πάντα κομμουνιστές θα μείνουμε) και θα έχεις την Ελενίστα αρχόντισσα. Ποια Αχλα και μαλακίες; Πρώτη Κιουρία θα την έχεις, Αφέντρα στα Τζουμέρκα… Γι΄αυτό σου λέω Χτύπα σαν Ανδρας τις Καταθέσεις:

120 δις ευρώ παρκαρισμένα στις τράπεζες αδημονούν να τα απαλλοτριώσει η κυβερνησάρά μας… Στο κάτω κάτω ποιος θα μας εκτελέσει στη πλατεία Συντάγματος για όλα αυτά που έχουμε κάνει; Αφού ψεκασμένους του έχουμε. Δεν τους βλέπεις, όλοι είναι με ένα κινητό στο χέρι σαν μαϊμούδες. Ποιος θα τολμήσει να αντισταθεί; Κάνουν απεργία οι πουλημένοι δημοσιογράφοι και κανείς δεν δίνει δεκάρα;

Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνουμε, οι σύντροφοι, τη μεγάλη ζωή. Μην χάνεις χρόνο και προλάβουν οι Τούρκοι και κάνουν κάνα ντου στο οικόπεδο και φύγουμε νύχτα από την εξουσία.

-Χτύπα σαν άνδρας τα 120 δις ευρώ των καταθέσεων.

Κάντο την Μεγάλη Πέμπτη στο έκτακτο Eurogroup να τους μείνει αξέχαστο…

Αυτό θα είναι το πιο γαμάτο Μνημόνιο-πιο ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται!

 

πηγή