Η σοβαροφανείς βλακείες του κ. Παπανδρόπουλου

Διάβασα στο europeanbusiness.gr ( http://www.europeanbusiness.gr/page.asp?pid=1406 ) το άκρως επιφανειακό και απλουστευτικό σε επίπεδο ΒΛΑΚΕΙΑΣ άρθρο του κ. Παπανδρόπουλου σχετικά με την ευρωπαϊκή συνείδηση των λαών της Ευρώπης και τους εχθρούς της (της συνείδησης εννοείται).

 

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ πλήρως τη φρίκη που πρέπει να αισθάνεται ο 73-χρονος κ. Παπανδρόπουλος, εκ Παλαιού Ψυχικού ορμώμενος, σχετικά με την πληθυσμιακή αύξηση των μουσουλμανικών χωρών.

Είναι όμως αναγκαίο να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις στα γραφόμενά του ώστε να μην σκορπάμε πανικό χωρίς λόγο.

  • Ενώ ο κ. Παπανδρόπουλος μας αναφέρει λεπτομερώς πληθυσμιακά στοιχεία για το έτος 2040, λησμονά να μας αναφέρει ότι ήδη σήμερα στην Ευρώπη κατοικούν πάνω από 44 εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Ακόμη και εξαιρώντας τους μουσουλμάνους της Ρωσίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης σήμερα είναι γύρω στα 25 εκατομμύρια.
  • Αναφέρει ο κ. Παπανδρόπουλος ότι «Σε χώρες όπως η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και η Ολλανδία, από χρόνια τώρα και κυρίως μετά το 1973, έχουν δημιουργηθεί θύλακες πολιτικής αποσταθεροποιήσεως της Ευρώπης, με στόχο την σταδιακή «αποευρωποίηση» μεγάλων κατηγοριών του πληθυσμού.». Αλλά «λησμονεί» να απαντήσει στην προφανή ερώτηση που προκύπτει : τι ακριβώς έχουν επιτύχει αυτοί οι θύλακες αποσταθεροποίησης στα 40 χρόνια αυτά χρόνια της καταχθόνιας προφανώς λειτουργίας τους ?
  • Αναφέρει επίσης ο κ. Παπανδρόπουλος ότι « Σήμερα, το φαινόμενο αυτό έχει προσλάβει τεράστιες διαστάσεις και αποτελεί πλέον πραγματική πληγή…» και ότι « Με φρίκη έτσι οι Ευρωπαίοι διαπιστώνουν, πρώτον, ότι κάπου 2500 νέοι μουσουλμάνοι-ισλαμιστές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην γηραιά ήπειρο σήμερα πολεμούν με τους τζιχαντιστές στο Ιράκ και στην Συρία και, δεύτερον, ότι κάποιοι από αυτούς εκτελούν και χρέη χασάπη. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί βαρύτατη προσβολή για την Ευρώπη, αλλά πίσω του κρύβονται και πολλές άλλες πραγματικότητεςΑν αποτελεί βαρύτατη προσβολή για τον κ. Παπανδρόπουλο ότι 1 σε κάθε 10.000 μουσουλμάνους είναι τόσο φανατικός, προφανώς δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το θέμα το οποίο πραγματεύεται (sic).
  • Αναφέρει τέλος ο κ. Παπανδρόπουλος ότι «Κυρίως δε ενοχλεί το κοινωνικό πρόσωπο της σημερινής Ευρώπης, το οποίο για τις οικονομικές ολιγαρχίες των αναδυόμενων χωρών αποτελεί πρόκληση. Το ίδιο ισχύει και για την ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία, πρότυπο ανοχής και σεβασμού του δικαιώματος της διαφοράς. Ισχυρές λοιπόν δυνάμεις βίας, φανατισμού και οικονομικής λεηλασίας θέλουν να αμαυρώσουν το συνολικό αυτό πρότυπο και να το καταστρέψουν. Γι αυτό και το προκαλούν στο επίπεδο της συνειδήσεως.» !

Ειλικρινά, τα βαθυστόχαστα συμπεράσματα του (μεταξύ άλλων και «Ιππότη της Τιμής της Γαλλικής και της Ουγγρικής Δημοκρατίας») κ. Παπανδρόπουλου μας ξεπερνάνε!

Πιστεύουμε ότι αυτό το κείμενο αποτελεί ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ της ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ που κυκλοφορεί στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τα σέβη μας Ιππότα κ. Παπανδρόπουλε.Αναμένουμε και μελλοντικά εξίσου βαθυστόχαστες και περισπούδαστες αναλύσεις!

Ρούλης Μαρούλης