Καμμένος : Έτσι βγήκαμε (σκαφάτοι) απ’ τα μνημόνια – 750.000 USD κοστίζει το σούπερ σκάφος του Καμμένου

 

 

 

Την ίδια ώρα που ο Καμμένος με θράσος δηλώνει ότι «πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών», ο Μανώλης Χατζησάββας αποκαλύπτει στοιχεία για το βασιλικό σκάφος του Υπουργού Άμυνας που κοστίζει γύρω στα 750 χιλιάδες δολλάρια!

 

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας

kammenos julestoo

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα φοβερό σκάφος του αμερικανικού ναυπηγείου Grady White, μοντέλο  Freedom 375 που φέρει το όνομα «JULESTOO» προφανώς το όνομα του σκάφους προς τιμή της δεύτερης συζύγου του Υπουργού Ελενα Τζούλη και δικαίως το αποκαλούν το «ψαράδικο» των Βασιλιάδων διότι η τιμή του απαγορευτική για κοινούς θνητούς.

Το νέο σκάφος του υπουργού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «φοράει» 3 εξωλέμβιες μηχανές Yamaha μοντέλο F350  5.3L V8 και για όσους γνωρίζουν… εάν δεν είσαι Βασιλιάς ή δεν έχεις ιδιόκτητα βενζινάδικα, τότε πρέπει να έχεις πολύ βαθιές τσέπες και γεμάτες με χιλιάδες ευρώ…!

Φυσικά για τους κοινούς θνητούς όλα αυτά άπιστα όνειρα στην Ελλάδα των Μνημονίων, με την αγορά να σέρνεται με τα capital controls, και μαζί την κακιά μας μοίρα, αποτέλεσμα των πολιτικών απατεώνων, όσο για την αγορά του σκάφους κανένας Έλληνας δεν μπορεί να διαθέσει 750.000 Δολ. για αγορά σκάφους με κλειστές τις τράπεζες, μόνο ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μπόρεσε… το πώς είναι άλλη συζήτηση…!

Ενδεικτικά το μέγεθος δαπάνης του ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ μόνο για καύσιμα του σκάφους του είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 2.200 ΕΥΡΩ για κάθε γέμισμα ντεπόζιτου.  Διότι το ντεπόζιτο που διαθέτει το σκάφος του Υπουργού με βάση τον κατασκευαστή είναι 1.211 ΛΙΤΡΑ Βενζίνης

Κάποια στιγμή ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ θα πρέπει να πάψει να κρύβεται και να λογοδοτήσει ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και δεν είναι μόνο το νέο σκάφος, είναι πάρα πολλά άλλα.

Φυσικά ο σούπερ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ υπεύθυνος για το ΣΔΟΕ, και γνωστός ως «Πανήγυρο-κυνηγητής»ή εξολοθρευτής ΚΑΣΤΑΝΑΔΩΝ δεν τολμάει να κάνει ούτε καν τυπικό έλεγχο στον καπετάν Παναή..!

ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ με κλειστές τράπεζες; Εάν και πού κόβει παραστατικά το «παλικάρι» αγωνιστής αντιμνημονιακός Πάνος Καμμένος για κάθε «γέμισμα» βενζίνας στα ντεπόζιτα  του σκάφους του;

 

 

Πηγή

 

Tags: Πάνος Καμμένος, Έλενα Τζούλη, JULESTOO