Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης της Gambling Malta Ltd? Γιατί γουστάρει σαν τρελός τον Τσίπρα;

 

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε όταν διαβάζετε ΕΘΝΟΣ, Huffington Post ή  «Δημοκρατία» ( ή κάποιο άλλο από τα Sites που ελέγχονται από τον κ. Μάρη ) ;

 

Το Site της Ηuffington Post είναι από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites στην Ελλάδα. Η εφημερίδα «Δημοκρατία» από την άλλη απευθύνεται μάλλον σε διαφορετικό κοινό. Χωρίς να είναι ακριβώς «αριστερή» εφημερίδα, στηρίζει σταθερά τον Τσίπρα στον ιερό  αγώνα του εναντίον της Διαπλοκής.

Τι κοινό μπορεί να έχουν το “Εθνος”, η Ηuffington Post και Η «Δημοκρατία»;

Ένα κοινό που σίγουρα έχουν είναι ότι δεν προβάλουν  καθόλου το θέμα της μη φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου. Μια αγορά με τζίρο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, από την οποία το Ελληνικό κράτος δεν εισπράττει τίποτα σε φόρους!

ethosmarhs

dimokratia_psycharis

Ένα άλλο κοινό που έχουν η Ηuffington Post και Η «Δημοκρατία» είναι ότι συμμετέχει και στα δύο ο κ. Δ. Μάρης .

 

Για τον businessman Δημήτρη Μάρη (τον επονομαζόμενο και «bet-ατζή»)  διαβάζουμε (ρεπορτάζ: Τζένη Αγιανδρίτη / protothema   ) ότι διαθέτει έναν όμιλο από «17 ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα sites» μεταξύ των οποίων και τα news247, sport24, stoiximan, inkazino, poker.gr, olapaok, prasinanea, dailymotion, redplanet ενώ κατέχει και ποσοστά στις εφημερίδες / sites Δημοκρατία, Espresso και Huffington Post .

 

Ο κ. Μάρης είναι επίσης Πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών ∆ιαδικτύου (ΕΝΕΔ) . Δηλαδή,  το αφεντικό της offshore Gambling Malta Limited είναι θεσμικός συνομιλητής της Ελληνικής κυβέρνησης για όλα τα θέματα που αφορούν την ενημέρωση στο διαδίκτυο όπως φορολογία και μητρώο.

 

Ο κ. Μάρης δηλώνει επίσης ότι ενδιαφέρεται για το μέλλον του MEGA καθώς « (το μέλλον του MEGA, όχι ο κ. Μάρης) ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωση τους, επιδρά καταλυτικά στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων και επηρεάζει την εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ

 

Εμείς πιστεύουμε ότι ο κ. Μάρης λατρεύει τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παππά καθώς μέσω του διαδικτυακού τζόγου έχει τζίρο κάποια εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τα οποία δεν φορολογείται καθόλου στην Ελλάδα.

Επίσης πιστεύουμε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ευγνώμων στον κ. Μάρη για την υποστήριξη που του παρέχει μέσω των «ενημερωτικών» του ιστοσελίδων.

Καθώς και την υποστήριξη που του προσφέρουν μέσω των λοιπών πτωχευμένων ΜΜΕ του συνεταίρου του κ. Μπόμπολα – PEGASUS NETWORK (Ethnos.gr – Sentragoal.gr ….. etc etc)

ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ Η STOIXIMAN  ( Malta Gambling Ltd.) ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΊΑ και καλά….

Sentragoal -> “η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο”

 

Για την ιστορία, οι εταιρίες που έχουν άδεια (προσωρινή) να συμμετέχουν στην αγορά του διαδικτυακού τζόγου στην Ελλάδα είναι οι:

AS IMG KASIINOD,

Β2Β GAMING SERVICES MALTA LIMITED,

CASH POINT (MALTA) LIMITED,

DIAMOND LINK LIMITED,

DOMS CARS EΠΕ,

DOMS HOLDINGS EΠΕ,

ELDORADO SPORTWETTEN GmbH,

GAMBLING MALTA Ltd,

GLB GmbH,

KINGMAKER LIMITED,

LOGFLEX EΠΕ,

LOVE 2,

CELEBRATE EΠE,

LUCKY STREAM LIMITED,

MAGIC SERVICES LIMITED,

MERIDIAN GAMING LIMITED,

ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS LTD,

PADDY POWER P.I.C.,

PERSONAL EXCHANGE INTERNATIONAL LIMITED,

REBELS GAMINE LTD,

SILVER LINK LIMITED,

SPORTING ODDS LIMITED,

STS SPORTWETTEN GmbH

YEZ GAMING LTD

 

Tags: Δημήτρης Μάρης, 24media, Gambling Malta Ltd, Ηuffington Post, “Δημοκρατία” , Μπόμπολας, ΜΜΕ, PEGASUS NETWORK, ΠΗΓΑΣΟΣ, STOIXIMAN OFFSHORE